KOMPILE

PROFESSIONAL WEB DEVELOPMENT AGENCY

And consulting DEVELOPMENT OF WEB APPS DEVELOPMENT OF SHOPIFY APPS DEVELOPMENT OF IOS APPS

Om Kompile


Professionelt udviklingshus

Kompile er et dansk udviklingshus med beliggenhed i Aarhus som udvikler kvalitetssoftware til både store og små virksomheder. Vores kernekompetencer er udvikling af skræddersyede it-løsninger og udvikling af apps til web, mobil og Shopify.

Vores udviklingshus har udviklet internationalt skalerbare løsninger gennem brug af globalt tilgængelige cloud-services såsom Amazon Web Services og Microsoft Azure.

Vi har flere års erfaring fra branchen både som fasttilknyttet konsulenter og på freelance basis. Kompile har bl.a. udviklet løsninger hos Nordjyske Medier A/S, Tier1 Asset A/S, Bazoom ApS og Preemium ApS.

Vi har været med lige fra konceptudvikling til lancering, samt optimering og videreudvikling. Vores kendskab til alle produktudviklingens faser betyder at vi er i stand til at hjælpe med at realisere det bedst mulige slutprodukt.

Kontakt
 

Kundeudtalelser

Vi har haft et godt samarbejde med Kompile i forbindelse med opbygning og opstart af vores relancering af hjemmesiden handyhand.dk. Og jeg kan varmt anbefale andre virksomheder at indlede et samarbejde med Kompile.

Kenneth Andersen

Director Digital Business Development at NORDJYSKE Medier

Mit samarbejde med Kompile har været rigtig godt og samtidigt meget inspirerende. Der har hele tiden været fokus på vores ønsker og krav til projektet. Jeg kan helt klart anbefale et samarbejde med Kompile.

Morten Emery

Chef Forretning & Udvikling at NORDJYSKE Medier

 

Ydelser


Web

Kompile tilbyder avancerede webløsninger og udvikler ydelser. Udviklingshuset har erfaring med at opbygge skræddersyede IT-løsninger og projekter fra bunden af, og føre dem hele vejen til brugernes hænder.

Erfaringen spænder bredt fra:

-Visual studio, C#, .NET, ASP.NET MVC, HTML5, CSS, JAVASCRIPT, MSSQL, WEB Api og meget andet.

Af tidligere opgaver kan nævnes Preemium, en international content-platform med verdenskendte profiler som Lindsay Lohan, hvor høj skalerbarhed har været et krav. Platformen har en dyb integration med betalingsløsningerne Stripe.com og Apple In-App Purchase.

 

Shopify

Vores udviklere er særdeles passionerede omkring udvikling af Shopify og eCommerce løsninger til integration i egne varelagre og ERP systemer. Vi har erfaring med både Private og Public apps til Shopify’s egen App Store, samt avancerede løsninger udviklet med Liquid.

Hos Kompile er vi ikke kun Shopify eksperter, vi er også udviklere med en bred forståelse for programmering generelt. Dette betyder, at vi kan træde til i midt processen og løse problematikker, der måtte have opstået, samt videreudvikle på themes og shops i tråd med det allerede etablerede Shopify design.

Vi har udviklet forskellige løsninger for en lang række store og små webshops ved brug af Shopify's egen API og kundens egne systemer.

Vi er certificerede Shopify Development Experts med beliggednhed i Århus / Danmark.

 

Mobil

Udviklingshuset er erfaren inden for udvikling af iOS apps, og har opbygget apps fra bunden til både store og små virksomheder. Vi har med hele vejen fra konceptudvikling til lancering, og ved også hvilken rolle brugervenlighed spiller for slutproduktet.

Kompile har erfaring med teknologier som:

-Xamarin, Xcode, Swift, Hybrid apps og Apple in-app purchases

Blandt tidligere opgaver kan nævnes videreudviklingen af Preemium konceptet til en iOS app. App’en er udviklet med Xcode og Swift, og videreudviklede features fra websitet til mobilplatformen med integration af betalingsløsningen Apple In-App Purchase. App’en er tilgængelig via Apple’s App Store i 155 lande.

 

Kontakt

Adresse:

Marius Simonsens Vej 11, 2. tv., 8200 Aarhus N

Telefon:

+45 20 65 63 62

E-mail:

info@kompile.dk

 

EN